HTML

Árokásó Top100

Keressük a száz leghisztisebb magyar árokásót! Gyertek segíteni! M o t t ó : "A nagy aljasságokhoz mindig kellenek értelmiségiek is." (Konrád György)

Tessék, egy lapát! - friss topicok

  • lac1: @tesz-vesz: Melyik öreg ávóst? Amelyik még itt rontja a levegőt, még mindig sok van, túl sok. (2023.04.29. 08:53) Debreczeni József
  • tesz-vesz: @csorsza: hogy hívták az öreg ávóst? a vén komcsit aki mindig pattogott? kinek volt az apja? elfel... (2023.04.28. 17:32) Para-Kovács Imre
  • osborne: Végül elhunyt: mandiner.hu/cikk/20211130_kulfold_halalhir_balogh_s_eva (2021.12.01. 23:20) Eva S. Balogh
  • lac1: @lényeglátó: Úúúúú...! Te is visszajársz ide? (2020.07.19. 09:43) Az árok filozófiája
  • : @KopaszMercis: Újságíróink igen nagy részének nincs meg a kellő kultúrája, s az ezzel járó morális... (2020.06.14. 15:42) Bencsik András
  • : @User1: Sajnos nem bűnbánó! A polip csápjain lógnak a köz pénzéből mesés jövedelmeket zsebre vágó ... (2020.06.14. 15:38) Bánó András
  • : Sok majom hozzá szoló 1 se tudja, gazember Siklósi Norbert sajtócézár, (Kádár alatt) lánya? (2020.06.14. 15:34) Siklósi Beatrix

árokba néz

A dicsőségfal

aczél endre (1) ágh attila (1) andrassew iván (1) avar jános (1) babarczy eszter (1) bacher iván (1) balavány györgy (1) balogh eva s (1) bánó andrás (1) bartus lászló (1) bauer tamás (1) bayer zsolt (1) bencsik andrás (1) bitó lászló (1) bodor pál (1) bogár lászló (1) bölcs istván (1) bolgár györgy (1) budaházy györgy (1) buda péter (1) csepeli györgy (1) csintalan sándor (1) debreczeni józsef (1) dessewffy tibor (1) egei antal (1) eötvös pál (1) farkasházy tivadar (1) fogarasi istván (1) földesi margit (1) föld s péter (1) forró tamás (1) fricz tamás (1) friderikusz sándor (1) gábor györgy (1) gati charles (1) gerő andrás (1) gréczy zsolt (1) györgy péter (1) hankiss ágnes (1) hardy mihály (1) havas henrik (1) hegedűs lóránt ifj. (1) heller ágnes (1) horváth zsolt (1) jakupcsek gabriella (1) juszt lászló (1) kartal zsuzsa (1) kende péter (1) kerényi imre (1) kéri lászló (1) koltay gábor (1) konrád györgy (1) kornis mihály (1) kovátsch gamma bertalan (1) krausz tamás (1) lendvai paul (1) lovas istván (1) mészáros tamás (1) moldova györgy (1) molnár balázs (1) morvai krisztina (1) nádas péter (1) napkelte (1) orosz józsef (1) para kovacs imre (1) pilhál györgy (1) polgár tamás tomcat (1) pörzse sándor (1) rákay philip (1) r székely julianna (1) sas józsef (1) seszták ágnes (1) siklósi beatrix (1) szakonyi péter (1) szentmihályi szabó péter (1) tamás gáspár miklós (1) tamás pál (1) tamás tibor (1) tóta w árpád (1) tóth gy lászló (1) ungvári gyula (1) ungvary rudolf (1) vágó istván (1) vágvölgyi b andrás (1) vanko zsuzsanna (1) vásárhelyi mária (1) závecz tibor (1) Címkefelhő

Apablog

Bencsik András

2008.08.05. 07:30 Oli bácsi

Bencsik Andrásról, a Demokrata alapító-főszerkesztőjéről oly sokan elmondták már: a Népszabadság újdondászaként működött a nyolcvanas években, hogy magunk is szégyelljük ennek emlegetését. (Személyes kedvencünk a dürrenmattos zamatú A bolgár tábornokasszony, de lehet még csemegézni itt.) Az igazán beszédes azonban az érintett válasza erre az aljas inszinuációra: ő egykori munkahelyén, az egypárt központi lapjánál  ízlelte meg a sajtószabadságot. Ami azért a bringa túltolásának minősített esete.

A rendszerváltozás után elindította a Pesti Hírlap c. napilapot, majd annak megszűnése után a Demokratát, amelyet randomszerűen Magyar Demokratának is hívnak, de mindenképpen konzervatív hetilap, oda van írva a fejlécre, tehát annak kell lennie. Bencsik rendkívül rossz kabala bármely politikai erőnek: 1992-ben, a Csurka-dolgozat után belépett az MDF-be. Innen kizárták. Rövid ideig Schamschula Györgyöt tartotta politikai vezérlőcsillagának (így mondjuk könnyű elképzelni az éjszakát), majd felbukkant a Torgyán-féle kisgazdapárt környékén. 1998-ban a Giczy-féle KDNP jelöltjeként rohanta le a mit sem sejtő somogyiakat. Hat éve a Fideszt erősíti.

Publicisztikájában az a fajta érzelmi túlfűtöttség dominál, amit annyira rühellünk Andrassew Ivánnál is. Elmélkedve kezdi, aztán bedühödik: a szocik nem egyszerűen inkompetensek, hanem "nácik vörös szegfűvel", a vele egyet nem értők minimum rohadékok, némelyikük vamzer. A jelzők halmozása mellett jellemzője a sznobéria (a megyéspüspöki rosszallásig az újjobbos, neopogány ködevés futtatása, kóstolói közreműködés a lap borrovatában, ezoterikus elmélkedések a monarchikus államforma magasabbrendűségéről), a néha innovatív kísérletezés (Sajtóklub, Magyar Ház kiadó, Szkítia-franchise, Demokrata Video TV és azon magyar lapszerkesztők között volt, akik elsőként publikálták az emailcímüket) és az aktuális pártvonal szolgai követése (Magyar Gárda: alapítás majd kihátrálás). Régebben blogot is írt, ebben emlékezetes módon küldte el Szijjártó Pétert a fenébe, majd gyorsan eltüntette a vonatkozó bejegyzést (ennek lélektanáról ld. az előző mondatot.) A könyörtelen és megalkuvást/eszmei kisiklást nem ismerő jobboldaliság hírnökeként mindenkin számonkér egy, csak általa követhető szabályrendszer nevében. Minden héten a magyar nép csodás forradalmát jövendöli meg, amely csak nem akar eljönni, ezért gondolatmenetei egyre dühödtebbek.  

Utolsó bejegyzése 90 napos fogyókúrája sikeréről értesít, amiért őszintén irigyeljük. 

Előnye: Bámulatosan tudja változtatni az alakját.

Hátránya: Jobbról előz.

Hiszterométer: 9/10   

63 komment

Címkék: bencsik andrás

A bejegyzés trackback címe:

https://arokaso.blog.hu/api/trackback/id/tr9599706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyomek 2008.08.05. 09:34:19

Teljesen illik rá. A szci-fi írói múltját kihagytad, bár az kihagyható, mert azt mondják, hogy pozitívum.

árokásó 2008.08.05. 09:50:21

És Bencsik divatdiktátori múltja smafu? :) Lakatos Márk után szabadon a Velvetnek elemzi az általa és barátnője által tervezett Magyar Gárda-viseletet:

velvet.hu/trend/garda0905/

"Mindenekelőtt leszögezte, az egyenruhán domináló fekete szín egy cseppet sem félelmet keltő, hanem divatos. Egyébként a divat-tradíció-költségkímélés egységében gondolkodtak a tervezés során.

"Az emberek többsége dzsínszben, vagy oldalzsebesben jár. Vizsgáljuk meg - mondtuk -, hogy mely elemek jellemzik a huszon-harmincéves korosztályt. Arra jutottunk, hogy ezek a póló, a military stílus, a kívülzsebes, túrázós nadrág; illetve megfigyeltük, hogy nagy reneszánsza van a horgász, a turista-millitary mellénynek is" - festett le egy fogvicsorogtató újfasiszta helyett egy mélabús tekintetű operatőrt a főszerkesztő, majd ismertette az alkotói folyamatot.

Modernitás és tradíciók keverednek feketében
"Amikor a társaság díszviseletén gondolkodtunk, azt a szempontot vettük figyelembe, hogy a tradicionális dizájnt modernizáljuk. A legfontosabb szempont az volt, hogy keressük meg az aktuális, divatos, modern viseletek legnépszerűbb elemeit és hozzunk bele olyan motívumokat, melyek tradicionálisak - ha például a táncházakra gondolunk, ott is a fekete mellény, csizma és kalap a divat. A fekete divatos szín, és a célunk az volt, hogy ezt a ruhát kedve legyen hordani egy mai fiatalnak" - reagált a szín kapcsán felmerült militarista idegenkedésekre Bencsik András."

etcetera

Bónusz: Strauss Lévi boltjában vásárolt Gárda-bézbólsapkák :)

KopaszMercis 2008.08.05. 09:50:53

Hat igen, bencsik ur nem kicsit frusztralt.. regota probalkozott a tuz kozelebe menni, de nem engedtek sehova.. plane nem az MDF-be ahova kivankozott.

Gondolom az, hogy az altala "vezetett" laphoz a tetves szaros mocskos rohadt kurva anyjanak a kepzomuveszeti szarjait vette ajandekba mindenkinek a ceges karacsonyra ceges penzbol mar elore lehetett sejtetni, hogyan is viszonyul valojaban ez a fereg geci a korrupciohoz.

Plusz nyilvan a fasza is kicsi.. egy frusztralt buta faszkalap. En nem adtam volna, max 2-3 pontot nekije... Kispalyas degeneralt.

Johnny Favorite (törölt) 2008.08.05. 09:51:25

Egyszerűen passzol a dícsőségfal prominensei közé!

"....istenem, de sokan vagytok rosszak.."

Dallas 2008.08.05. 09:54:57

Jó kis írás, várom Bayer, Lovas, stb pályafutását is. Mert mindegyik hasonló. Mint a Vezérnél.. Egy közös motívummal: a köpönyeg forog erre, arra..
Ráadásul ezek a szerencsétlen újságírók nem is sejtik, hogy áldásos tevékenységükkel hány embert tántorítottak el a jobboldaltól, így segítve gyurcsányiékat..

CrL 2008.08.05. 09:55:12

Oli bá ;]

nekem egyik kedvencem az volt amikor Tasnádi és Bencsik az ATV-n ült össze 'vitázni' egyfajta széljobb Sajtóklub vs Keresztapa deathmatchként.

árokásó 2008.08.05. 10:00:33

Dallas, már megvolt, nézz körül...

Gabe2 2008.08.05. 10:05:38

Mi az Oli, neked is megnőtt a pocak?
(Gutgebaucht)

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.08.05. 10:08:31

Ennyire buta, korlátolt embert még nem nagyon láttam közszereplők között. Emlékészem, amikor a sajtóklubot csinálták, néha néztem szimpla szörnyülködésből és a bencsiknél néha még a szám is tátva maradt az ostobaság ilyen fokú koncentrációja láttán.

tölgy 2008.08.05. 10:09:13

Dallas,
én még nem találkoztam olyannal, aki jobbos lett volna oda, oda szavazot volna, majd eszalolvasva egy Lovas vagy Bencsik cikket, megtért volna a koala hívek közé. Ezek az arcok csak ürügyek a koala szavazók számára, ha már az egyéb önigazoló érvekből kifogytak (és ma nincs sok nekik).

Árokásó 2008.08.05. 10:12:06

Off:
három olvasónk a "használt árokásók" kifejezéssel jutott el a blogunkra. Jó helyen járnak. :)
On.

Dallas 2008.08.05. 10:15:12

Árokásó: utánanéztem, kösz.
Tölgy: nem figyelsz. Én nem azt mondtam, h jobbosokat tántorított el a jobboldaltól. Én azt mondom, h jópár embert (azaz nem elkötelezett, bizonytalan szavazót) ilyesztenek meg ezek az emberek, a rohadt mocsok zsidó komcsi tolvaj gazemberezéssel. Van akit ez a stílus annyira irritál, hogy ha választania kell, hát ezekre nem fog xelni, még akkor se, ha a fröcsögéseikben található némi igazság is.

canismerga 2008.08.05. 10:16:48

Hála a jó Istennek sok ilyen potenciális ámokfutó sertepertél a jobboldal berkein belül. Így aztán Fletóéknak nem kell semmit tenni, csak megvárni, amíg ezek végleg kiherélik még azt a kevés jót is ezen oldal elképzeléseiből, ami nyomokban fellelhető itt-ott.

KopaszMercis 2008.08.05. 10:17:30

szevasz tőgy!!!

nagyon cuki kifejezés a koala! gondolom a savhajigálás közben sajátítottad el a melegfelvonuláson :)

Gondolom a krisztusi szeretet jegyében

KopaszMercis 2008.08.05. 10:18:52

canismerga:
meglátod bazd meg, addig fog megint táncolni orbán viktor meg az ilyen bencsik féle korrupt csicskák, amig megnyeretik megint a szocikkal a választásokat.

nyomasek_bobo · http://sopron.e-cafe.hu 2008.08.05. 10:20:29

off
mert új árkot már nem ás senki, csak a régit mélyítgeti

tölgy 2008.08.05. 10:23:13

Dallas,
ok. Te a bizonytalanokra gondolsz. Azok Mo-n inkább balosok, szvsz.
Természetesen a te érvelésed szerint ezek a bizonyalanok senkire sem szavaznak, hiszen az itt felsorolt cuclib médiamunkások nem kevesebb éllel írnak Antall óta a jobbosokról.

Ambrus Antal 2008.08.05. 10:25:57

Ez az ember, egyszerűen egy tetű. (elnézest, tetvek)

Dallas 2008.08.05. 10:31:42

Tölgy, miért inkább balosok? Miért érzem azt, h a jobbosokat értelmesebb, okosabb embernek tartod mindenki másnál?
A "cuclib" is egy szép kifejezés..
Az a baj, hogy nem szeretnék veled vitatkozni, mert nincs értelme. Egyébként meg Kopasz Mercisnél a pont..

canismerga 2008.08.05. 10:34:09

KopaszMercis, én azt várom, hogy OV. a következő kampányban előveszi-e a Horthy idézetek után Tisza min. elnök úr híres szlogenjét, hogy aszongya:" A parasztnak csak annyit, hogy éhen ne dögöljön." Tuti a siker.

KopaszMercis 2008.08.05. 10:35:34

tőgy:
egy kis logika:

Van egy felső oldal, meg egy alsó oldal - az egyszerűség kedvéért. Mind a kettő véresszájú tuskó újságírói 100 rosszat írnak a másik oldalról. A felső újságírók az alsó oldaliakról, és az alsó újságírók a felső oldaliakról. Nos a felsők kormányoznak balfaszkodnak, arrogánsok stb stb nem végeznek jó munkát egyáltalán. Csúnya rossz arcok. A 100 rosszból megérdemelnek 65-öt. Az alsó oldaliaknak, amikor nem tetszik valami, akkor mindenkire rágyújtják a fővárost a gecibe és savat dobnak embertársaikra - a saját vezetőik de facto áldásával. 100-ból megérdemelnek 92-t.

A független azt átja, hogy az egyik oldal behazudik 35-öt a másik 8-at.

Csak a nagyon nem akaró nagyon hülye nem lát át a szitán... az is csak úgy, ha becsukja közbe a szemét.

Reisz Manfréd 2008.08.05. 10:39:18

nyomasek_bobo
Minek újat ásni, mikor a régi még tökéletesen megfelelő?

antitaxis 2008.08.05. 10:39:27

Amikor kezdett a jobboldalon vehemnsen beindulni, akkor vele, pontosabban velük kapcsolatban jutottak eszembe a Rajk testvérek. Ugyanis derék Andrásunk Gábor nevű öccse pedig abban az időben a MUOSZ főtitkáraként a baloldalon kispályázott. Mint annak idején a Rajk testvérek. Az egyik komcsi volt (kivégezték) a másik nyilas (ráadásul államtitkárságig vitte), mintha őt is kivégezték volna. Jó a nagycsalád, mert minden oldalra jut belőle egy-egy családtag... Mint a Kossuth-reinkarnáció, akinek minden gyereke más vallásra lett keresztelve.

Barnabás 2008.08.05. 10:43:39

Oli bácsi!
Minden részvétem a tiéd,ha elolvasod ezt a sok "mélykommentet".

Madnezz 2008.08.05. 10:44:52

Akkora itt már az árok, hogy az emberek nem a jobb vagy baloldalán vannak, hanem benne...

KopaszMercis 2008.08.05. 10:47:09

Barnabí: mélykomment a Zolyan, mint a turbómagyar?

kinot · http://kinot.blog.hu 2008.08.05. 10:47:27

azt nem írtad, hogy bibsi

phaidros 2008.08.05. 11:01:31

KopaszMercis, Dallas,

és mi a helyzet az antiszemita, rasszista, xenofób balosokkal? Azokat a jobboldalhoz soroljátok? :)

phaidros 2008.08.05. 11:02:13

"a saját vezetőik de facto áldásával"

Még jó hogy a saját vezetőik áldásával. :)

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.08.05. 11:04:29

Oli bácsi,

Merci:-)
A neopogány ködevők tényleg zseniálisak, az oldalukon van külön "Soá-mánia" menüpont, ahol dokumentálják mély érzelmekkel David Irving mártíromságát. A felváltott holokauszt-relativista és keresztény-ellenes cikkek biztos üde színfoltjai a magyar jobboldalnak, piha.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2008.08.05. 11:05:08

"Hat éve a Fideszt erősíti."
Erősíti?

KopaszMercis 2008.08.05. 11:06:15

phaidros:
szerintem mindenki aki hulye vagy jobb vagy baloldali...

phaidros 2008.08.05. 11:11:44

KopaszMercis,
szerintem mindenki hülye, aki bármilyen ideológiát követ. Beleértve a liberalizmus ideológiáját is.

phaidros 2008.08.05. 11:14:35

KopaszMercis,
mindenesetre az a gond, hogy a gyújtogatóknak kb. annyi balos programjuk van, mint amennyi nemzeti... :)

trallala 2008.08.05. 11:18:35

A nevezett lény nem ér meg egy kommentet.

KopaszMercis 2008.08.05. 11:22:04

phaidros:

ehhez meg hozzavesszuk hogy a kuruc.info-t az mszp penzeli, es megerkeztunk a magyar valosagban.

phaidros 2008.08.05. 11:24:46

A kuruc.info-t nem kell pénzelni... elég szabadon hagyni. Kárt nem a baloldalnak okoznak.

Dr Kangörény 2008.08.05. 11:45:27

samsula, basszus, ezer éve nem hallottam a nevét. Már arra sem emlékszem mit is csinált. Megmondaná valaki?

Dezsőjóska 2008.08.05. 11:52:24

Jó arc ez a Bencsik, nemtom mér bántyátok :)

Dezsőjóska 2008.08.05. 12:02:29

Politikailag az ország az ovi szintjén mozog. Ezért van helye a populizmusnak és az ilyen idiótáknak is. Ezért nem mer egyik párt sem programot megfogalmazni. Gondoljunk csak Orbán legutóbbi elszólására a nyugdíjak kapcsán, ami félmillió minusz szimpatizánst jelentett.
Majd mi is megérünk valamikor... Remélem... Akkor a balfaszokat majd kirostálja a közvélemény.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.08.05. 12:06:04

max az idő...
de szorgalmasan dolgoznak az utánpótláson :(

ekkerjoz 2008.08.05. 12:21:07

Kangörény_ 2008.08.05. 11:45:27
samsula, basszus, ezer éve nem hallottam a nevét. Már arra sem emlékszem mit is csinált. Megmondaná valaki?


Nem tett sokat, koncesszióba adta a frekvenciákat, eladta a távközlési, és stratégiai energia cégeket, garantált nyereséget kikötve a szerződésekben, és hát az autóutak is az ő idején kerültek koncesszióba.

McDon 2008.08.05. 12:46:15

"Rövid ideig Schamschula Györgyöt tartotta politikai vezérlőcsillagának (így mondjuk könnyű elképzelni az éjszakát),"

Sámsula nagy volt. Legyőzte TGM-t 90-ben (MDF), 94-ben miniszterként (ökörsütéssel!) átadott egy még el nem készült autópályát. Később torgyános kisgazdi volt.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.08.05. 14:02:54

Egyébként az'90-es ötödik kerületi két forduló közötti kampány az árokásás hajnalának egyik legnagyobb produkciója volt

Gabe2 2008.08.05. 14:22:03

Samsula bosszúja az M0-ás déli szakasza.

McDon 2008.08.05. 14:26:05

popp, elGabor

Tévednek, legfeljebb holtversenyben a Ráday-villa titkával (XII. ker)

elGabor · http://doom-doom-doom.tumblr.com/ 2008.08.05. 14:43:13

McDon: meséljen maga is. Vagy nyisson egy vintage árokásós bejegyzést.

pipistrello 2008.08.05. 14:52:58

sajtóklubos időszakában az az urbán legenda járta, hogy egy öbölháborúban lelőtt amerikai katona "vérfoltos" zubbonyában rója az utcákat, kifejezve köztudott amerikagyűlöletét:)

Dezsőjóska 2008.08.05. 14:56:06

Nehéz lehetett szerezni olyat, mivel ha jól emlékszem az amerikai katonai áldozatok száma összesen 4 volt:)

ekkerjoz 2008.08.05. 14:57:26

Hát, ez a tetű képes rá, mikor nem találja a saját gimnasztyorkáját...

McDon 2008.08.05. 15:17:17

pipistrello
"hogy egy öbölháborúban lelőtt amerikai katona "vérfoltos" zubbonyában rója az utcákat, kifejezve köztudott amerikagyűlöletét:)"

de néhány mosás után már ebből US-mánia lett, nem?:)

józan' 2008.08.05. 15:22:58

"KopaszMercis 2008.08.05. 10:47:09
Barnabí: mélykomment a Zolyan, mint a turbómagyar?"

Nem, inkább olyan, mint a te észosztásaid.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.08.05. 20:34:12

Már nagyon vártam, végre itt van:D A lista tényleg nem lett volna teljes Bencsik nélkül.

popp 2008.08.06. 11:46:50

elgabor, lightos zsidózás, apukázás, szekusozás eminnen; fasisztázás, árvlányhajazás, mucsaizás amonnan.

elGabor · http://doom-doom-doom.tumblr.com/ 2008.08.06. 12:50:46

Köszönöm! Szóval a rendes recept egy klasszikusa. :)

betyár (törölt) 2008.08.06. 15:17:49

KopaszMercis,
ha kérhetem pattanjon le rólam, maga modortalan és stílustalan. Kap egy ignore ont, az a magáé.

Dallas,
valóban nincs értelme vitatkoznunk. Maga önigazolást keres a koalapártisága számára. Csak keressen.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.08.07. 15:24:54

Szerintem a magyar közélet egyik legalantasabb figurája. Sunyi, ravaszkodó csávó, aki mindig belebukik a saját kisstílűségébe.

Meglehetősen keveset hallani róla manapság.

Cyprián 2008.10.14. 15:36:49

Bencsikhez képest a Transformers egyszerűen semmi...nem tudom, hisz e tényleg valamiben, és ha igen, az voltaképpen micsoda.
Szerencsére az utóbbi években megcsappant a befolyása, meg a hülye lapjáé is.
a Babérjait mostanában Zsóti irigyelte el...
Ha 2010-ben győz az MSZP, megszavazok mindkettejüknek egy "A Szocialista Hazáért" érdemrendet.

NRG44 · http://althir.org 2010.04.26. 16:10:48

Újabban az lmp-nek udvarol. Mocskos gané gazember, a saját anyját is eladná egy rézért.

N Karesz 2012.02.24. 14:39:44

@NRG44: Ne nagyon sértegesse Bencsik urat vagy elvtársat,mert nagy hatalma van.Orbán egyik szövetségese.egyik szervezője volt a Békemenetnek.A jellemzése helytálló.Vigyázzon,mert büdös szájú proli lesz 'Nem hiszi ? Nézze meg : www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I97qj9yU4to

2020.06.14. 15:42:19

@KopaszMercis: Újságíróink igen nagy részének nincs meg a kellő kultúrája, s az ezzel járó morális felelőssége! Erkölcstelen, imfámis, és őrült dolog, hogy erre a pályára rászabadulhasson minden analfabéta, morális hulladék, bomlott idegzetű szerencsevadász. Szabó Dezső Virradat 1921
. Idegen júdáspénzből elő gaztényezett lapjaikban nem csak az idegen hatalom dicsőítését, hódító ideológiáját, táncolják, meztelenre vetkeztetett ringyósággal,(emlékeznek? Régi szép szocialista sajtó!) hanem: denunciálják nemzetük, fajtájuk minden védő mozdulatát, életösztönének minden jelenségét és vad hajrában uszítanak mindenki ellen, akiben a nemzeti védelem lehetőségét sejtik
.
Sajtó: olyan nyilvánosház, hol bérelhető férfiak igyekeznek eladni a politika torzszülött bájait, magukat, és árujukat kelletve. A megrontás fogalmát kimerítve. Ahol bűnözni lehet, büntetlenül, szeméremsértés szemérmetlenül, de nem véletlenül, hanem kizárólag pénzért!
Hej, de elkapnám a nyakát minden koszos firkásznak, minden rohadt liberális sátánfajzatnak! Gogol

Küldetéstudatos, magukra mocskos-becstelen eszközeik dacára egy üdvös ügy kereszteslovagjaiként hivatkozó aktivisták, veterán politikai fixerek, elmebetegek, kufárok, hírnévre ácsingózó, önjelölt médiaszemélyiségek vagy éppen életformájukat sirató, reményvesztett átlagpolgárok: egyre megy. Valamennyien lehetőséget kapnak arra, hogy kifejthessék a nézeteiket. Így bepillantást nyerhetünk a rendszer működtetőinek hétköznapjaiba, és pontos képet alkothatunk magunknak arról, hogy miképpen épül fel ez a bizarr-alternatív szubkultúra. Küldetéstudatos, magukra mocskos-becstelen eszközeik dacára egy üdvös ügy kereszteslovagjaiként hivatkozó aktivisták, veterán politikai fixerek, elmebetegek, kufárok, hírnévre ácsingózó, önjelölt médiaszemélyiségek vagy éppen életformájukat sirató, reményvesztett átlagpolgárok: egyre megy. Valamennyien lehetőséget kapnak arra, hogy kifejthessék a nézeteiket. Így bepillantást nyerhetünk a rendszer működtetőinek hétköznapjaiba, és pontos képet alkothatunk magunknak arról, hogy miképpen épül fel ez a bizarr-alternatív szubkultúra.
süti beállítások módosítása